Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Predstavljen program Rokova 2024: Uz Severinu, Vesnu Pisarović, Psihomodo pop i Gazde, u Viroviticu stiže i Grše

Predstavljanje programa nadolazećeg Rokova održano je danas u Gradu Virovitici, a predstavili su ga gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i direktorica Turističke zajednice grada Virovitice Tamara Štefanec.

Gradonačelnik Kirin istaknuo je važnost ovog događaja za Viroviticu te proslavu njezinog 790. rođendana.

– Posjetitelje očekuju brojna poznata lica s hrvatske glazbene scene, a uvertira u samo Rokovo će biti koncert Đanija Stipaničeva dan uoči otvorenja manifestacije. Imamo kao i svake godine sadržaje za sve generacije – od sportskih i kulturnih događanja, do neizostavnog Virovitičkog uličnog festivala, Virokreative te Food festa koji će ove godine biti na novoj lokaciji – u Gradskom parku. Očekuje nas bogat i raznolik program, odlični izvođači, fina hrana i zato vas sve pozivam da dođete na Rokovo u Viroviticu, dobro se zabavite i, ono najvažnije, ponesete lijepe uspomene – rekao je Kirin te zahvalio svim institucijama, udrugama i sportskim klubovima koji su i ove godine dali svoj doprinos i uključili se sa svojim aktivnostima u proslavu Dana grada Virovitice.

Direktorica Štefanec naglasila je kako je ovogodišnji program najbogatiji do sada.

– Na službenom plakatu nalazi se više od 80 događaja koji će tijekom četiri dana u kolovozu obogatiti naše ulice. Rekla bih da smo vam dali 80 razloga za dolazak u naš grad ili izlazak na naše ulice, zato vas odmah na početku pozivam da nam se pridružite i rezervirate datum jer program ove godine nikada nije bio bogatiji – izjavila je Štefanec.

Manifestacija koja privlači pažnju

Rokovo je manifestacija koja je dobila prestižnu nagradu “Simply The Best”, što je najbolji pokazatelj truda i napora koje Grad Virovitica i Turistička zajednica svake godine ulažu kako bi unaprijedili program.

– Rokovo je manifestacija sportskog, vjerskog, kulturnog i zabavnog karaktera, tako da nas u ova četiri dana, ako uključimo i ovu uvertiru kada nastupa Đani Stipaničev, očekuje pet dana bogatog programa – dodala je Štefanec.

Jadrolinija

Pošaljite vijest