Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Za sigurnost na cestama ophodari Rijeka plusa prešli gotovo 10.000 kilometara i intervenirali 1100 puta

U prvih osam mjeseci ove godine ophodari TD Rijeka plusa prešli čak 9949 kilometarai imali preko 1100 intervencija unutar 350 kilometara gradskih prometnica na području grada Rijeke koji spadaju pod nerazvrstane ceste, nad kojima Rijeka plus ima ingerenciju.

„Ophodari su spremni sjesti u vozilo i intervenirati u bilo koje doba, biti na usluzi građanima, brzo i efikasno reagirati na eventualnu ugrozu na gradskim prometnicama, upravljati cestovnom imovinom, i otklanjati sve što može biti potencijalna opasnost za promet. Bilo da je riječ o kamenju ili lišću koje treba ukloniti, ili o udarnoj rupi koju je potrebno sanirati ophodarska služba intervencije obavlja na dnevnoj bazi. Obzirom da je osnovna svrha ophodnje cesta osiguranje sigurnosti prometovanja, u vozilu ophodara naći će se sve potrebno za popravke i manje radove“, ističu u Rijeka plusu.

TD Rijeka plus d.o.o. je u svrhu kvalitetnijeg i bržeg nadzora na prometnicama, početkom godine nabavilo svoje ophodarsko vozilo opremljeno suvremenom digitalnom opremom, kako bi mogli što promptnije reagirati u slučajevima koji to zahtijevaju.

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest