Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vinkovci: Dostava podataka za procjenu štete od prirodne nepogode

gradonačelnik Vinkovci

Uslijed nevremena koje je 19. i 21. srpnja 2023. godine pogodilo područje Grada Vinkovaca te posljedično izazvalo štete na privatnoj i javnoj imovini (građevine, oprema, zemljište, višegodišnji nasadi i sl.), pozivaju se oštećenici, fizičke i pravne osobe na čijoj je imovini utvrđena šteta od prirodnih nepogoda da podatke o nastaloj šteti dostave Povjerenstvu za procjenu šteta od prirodnih nepogoda u Gradu Vinkovcima u pisanom obliku, na propisanom obrascu.

Oštećenici (fizičke i pravne osobe) mogu preuzeti Obrazac PN na porti gradske uprave, u prostorijama Upravnog odjela gospodarstva (Glagoljaška ulica 4), radnim danom od 07:30 do 15:30 ili putem poveznice Obrazac PN.

Zbog velikog broja zahtjeva i ubrzanja cijelog procesa, preporuka je građanima i poslovnim subjektima da štete prijave na e-mail andrea.marjanovc@vinkovci.hr s dostavljenim popunjenim obrascem i fotografijama kojima se dokazuje šteta.

Sve zahtjeve potom će obraditi Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda grada Vinkovaca, a nakon čega će biti donesena odluka o Dodjeli financijske pomoći.

Po objavi Odluke, građani i poslovni subjekti bit će pozvani da osobno dostave podatke o računu kao i da potpišu Izjavu o istinitosti podataka i kako isti trošak neće biti financiran iz drugih izvora (grad, država, EU, osiguranje…).

Sve informacije i pojašnjenja je moguće dobiti i na broj telefona 032/569-451.

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest