Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Uspješno završen projekt Zaželi RADOST u kojem je Grad Našice partner

U Hotelu Park Panolija jučer je održana završna konferencija projekta Zaželi RADOST – faza III čiji je nositelj Humanitarne udruge Dar dobrote, a partneri Grad Našice, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Osijek, Hrvatski zavod za socijalni rad, Područni ured Našice. Predsjednik udruge Robert Kresić i voditeljica projekta Natalija Barišić-Novačić rekli su kako je projektom tijekom 6 mjeseci bilo zaposleno 12 teže zapošljivih žena koje su brinule o 86 krajnjih korisnika.

“Važno je naglasiti socijalni aspekt projekta, uz zapošljavanje žena, podršku i pomoć starijim osobama koje su na neki način zbog svojih ograničenja socijalno isključeni. Nadamo se u budućnosti provedbi još nekih projekata sličnih ovome i vjerujemo se i nadamo da ćemo i nadalje biti u tome uspješni kao dosad”, istaknuo je Kresić.

Na završnoj konferenciji nazočni su i gradonačelnik Krešimir Kašuba i pročelnik Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje Matija Brkić.

“U ime Grada bilo mi je važno zahvaliti svima na uspješno provedenom projektu tijekom kojeg nije bilo nikakvih problema niti žalbi korisnika te planiramo i dalje nastaviti s provedbom projekata Zaželi”, rekao je gradonačelnik.

Vrijednost projekta bila je 593 tisuće kuna odnosno 78.704, 63 eura, 85% financirano je iz Europskog socijalnog fonda, a 15% iz proračuna Republike Hrvatske.

Jadrolinija

Pošaljite vijest