Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Uspješno obnovljeno i opremljeno igralište dječjeg vrtića u Matuljima

Uspješno je okončan projekt „Rekonstrukcija i opremanje dječjeg igrališta Dječjeg vrtića Matulji, objekt Jušići.

U nepunih šest mjeseci završeni su radovi na rekonstrukciji i opremanju dječjeg igrališta u Jušićima, postavljene su nove podne obloge kao i antitraumatska podloga, montirano je pet novih igrala, klupice prilagođenim dječjem uzrastu, klupe za odrasle, koš za razvrstavanje otpada te fontana za vodu.

Cjelokupan projekt u vrijednosti od 62.142,48 EUR-a sufinanciran je sa čak 80% bespovratnih sredstava iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, dok je Općina Matulji kao nositelj projekta osigurala iznos od preostalih 20% vrijednosti.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, unutar Mjere 19 „Potpora lokalnom razvoju u okviru inicijative LEADER (CLLD – lokalni razvoj pod vodstvom zajednice)“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., putem Natječaja LAG Terra Liburna za provedbu tipa operacije 3.1.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”, referentni broj natječaja: 08-00043.)

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest