Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

U Požeško-slavonskoj županiji u protekla 24 sata tri prometne nesreće

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se tri prometne nesreće

U ponedjeljak, 24. srpnja 2023. oko 15:40 u mjestu Mihaljevci, 34-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, u nepreglednom zavoju udesno pretjecao je osobni automobil, izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo na putnu bankinu te udario u ogradu obiteljske kuće, parkirani osobni automobil i prometni znak. Također je utvrđeno da vozač i 34-godišnji putnik tijekom vožnje nisu koristili sigurnosni pojas.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 34-godišnji putnik protiv kojeg slijedi obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama kao i vozač protiv kojeg slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 20:20 u Požegi na raskrižju ulica Zrinska i Ante Starčevića, 62-godišnji vozač koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta zbog ne odazivanja na liječnički pregled i pod utjecajem alkohola od 2,75 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te udario prednjim dijelom vozila u zadnji dio osobnog automobila kojeg je zbog skretanja ulijevo zaustavila 52-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći 52-godišnjakinja je lakše ozlijeđena kao i 62-godišnjak protiv kojeg slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U utorak 25. srpnja 2023. oko 00:50 u mjestu Vidovci u Ulici Stjepana Radića, 19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom sletio na nogostup i udario u armaturnu mrežu i betonske blokove.

Nakon udara, 19-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga naknadno pronašli policijski službenici te protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jadrolinija

Pošaljite vijest