Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

U Matuljima održan prijem za donatore ogrijevnog drva

Bouygues travaux publics – Podružnica u Hrvatskoj, izvođač radova za projekt nove prometnice čiji je investitor Bina Istra, donirala je Općini Matulji 60 m3 ogrijevnog drva koja su dobivena čišćenjem trase za izgradnju buduće prometnice. Drva su se privremeno skladištila u prostoru Komunalca u Jurdanima, a tijekom srpnja u suradnji sa Socijalnim vijećem Općine Matulji organizirano je da se drva dostave korisnicima socijalnog programa koji se griju na drva. Ovom akcijom obuhvaćeno je ukupno 12 obitelji, korisnika socijalnog programa.

Tim povodom načelnik Vedran Kinkela i predsjednik socijalnog vijeća Radoslav Medica primili su gospodina Luc Michel Dujmovića, direktora tvrtke Bouygues travaux publics – Podružnica u Hrvatskoj te Tomislava Ladavca, rukovoditelja prometne opreme u tvrtki Bouygues travaux publics – Podružnica u Hrvatskoj kako bi se zahvalili na donaciji.

Za sve ostale korisnike socijalnog programa koji udovoljavaju jednom od uvjeta iz Odluke o socijalnoj skrbi (uvjet prihoda; djeca s teškoćama u razvoju; djeca, udovice ili roditelji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata), Općina Matulji će u rujnu raspisati javni poziv za prikupljanje zahtjeva za ostvarivanje novčane pomoći za troškove grijanja. Javni poziv će se objaviti na web stranicama Općine Matulji.

Jadrolinija

Pošaljite vijest