Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tjedan Crvenog križa u Opatiji: U petak gastro degustacija u Iki s humanitarnom notom

Od 8. do 15. svibnja 2024. Gradsko društvo Crvenog križa Opatija obilježava Tjedan Crvenog križa, uz tradicionalne aktivnosti – mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi, demonstraciju prve pomoći, akciju dobrovoljnog darivanja krvi i dodatne sadržaje.

S  Udrugom “Ikarski barkajoli” organizirano je druženje s građanima uz gastro degustaciju kuhara – članova GDCK Opatija Kristiana Kozmića i Doris Vlah i uz glazbenu podlogu kojom nas časte DJ Mriža, Dule i Bonaca i Šajeta na trgu u Iki 10. svibnja od 15,30 sati.

Uz konzumaciju će se prikupljati donacije koje će prikupljati vrijedni djelatnici, članovi, volonteri GDCK Opatija i društava CK PGŽ, a prikupljenim sredstvima pomoći će se djelovanju Crvenog križa, prenosi Novi list.

Zanimljivo predavanje o proljetnim zdravstvenim rizicima održat će djelatnici NZJZ PGŽ – ispostava Opatija u ponedjeljak, 13. svibnja s početkom u 10,00 sati u Klubu 60+ GDCKO.

Filmska večer s Liburnia Film Festivalom uz fritulice i dokumentarni film “Funne: Djevojke koje sanjaju more” na rasporedu je u utorak, 14. svibnja s početkom u 20,00 sati u na terasi GDCKO.

Foto: Facebook Društvo Crvenog križa Primorsko-goranske županije

Jadrolinija

Pošaljite vijest