Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine Skrad

Zamjenik župana Petar Mamula sudjelovao je na svečanoj sjednici u povodu Dana Općine Skrad te u pozdravnom obraćanju naglasio kako je ujedinjavanje svih dionika i političkih opcija sa zajedničkim ciljem, jedini način da Gorski kotar krene naprijed i počne koristiti svoje potencijale.

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Skrad dodijeljena su priznanja i nagrade zaslužnim udrugama i pojedincima te rekapituliran rad općine u proteklih godinu dana. U povodu 90. godišnjice rada Općina je poveljom uz novčanu nagradu od 130 eura nagradila Planinarsko društvo Skradski vrh za kontinuirani doprinos razvoju tjelesne kulture i zaštite okoliša, dok je pohvalnica otišla u ruke mladog osnovnoškolca Gabriela Crnkovića za njegove rezultate postignute u skijaškom rolanju i skijaškom trčanju.

Također, načelnik Skrada Damir Grgurić i predsjednik Općinskog vijeća Tonček Kezele općinske zahvalnice uručili su Nenadu Crnkoviću, dugogodišnjem darivatelju krvi s čak 116 prikupljenih darivanja, Zdravku Jurkoviću za dugogodišnji rad u Udruzi umirovljenika općine Skrad i unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba, kao i Kinološkom društvu Skrad povodom 20. godišnjice postojanja i promoviranja rada sa psima.

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest