Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Steve Aoki dolazi u Diamond na Krku

DJ, producent, modni dizajner, poduzetnik i NFT vizionar… Steve Aoki nije samo DJ koji gađa ljude tortama nego jedan od najuspješnijih američkih međužanrovskih umjetnika i stvaratelj koji duboko razmišlja o budućnosti. Poznat je i po energičnim nastupima koji ostavljaju publiku oduševljenom, a jedan takav upriličit će u nedjelju, 6. kolovoza u Diamond Clubu na Krku.

Danas jedna od najvećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe, Steve Aoki objavio je 2012. debitantski solo album Wonderland, koji mu je donio nominaciju za Grammy za najbolji dance/elektronički album. Surađivao je s impresivnim popisom različitih izvođača kao što su BTS, Maluma, Linkin Park, Blink-182 i Machine Gun Kelly, a može se pohvaliti sa 17 milijuna slušatelja mjesečno na Spotifyu te s prosječnim mjesečnim dosegom od 77 milijuna na svim svojim platformama.

Coachella, Ultra, Lollapalooza, Tomorrowland… nema važnijeg festivala na kojem Aoki nije nastupio, a jedne je godine zabilježio čak 250 nastupa diljem svijeta. Također, od 2012. drži Guinnessov svjetski rekord kao glazbenik koji je najviše putovao u jednoj godini.

Nastupi uživo uvijek su bili bitan aspekt Aokijeve glazbene karijere, a na njima voli fanove počastiti tortama koje baca u gomilu. Štoviše, mnogi obožavatelji na njegovim nastupima nose natpise „Cake me“, želeći da upravo njih pogodi tortom.

U svakom slučaju, Steve Aoki je umjetnik istraživačkog duha koji voli raditi u uzbudljivim prostorima, a vjerujemo da će inspiraciju pronaći i u Diamondu, klubu s najboljim pogledom na Kvarner. 

Ulaznice za ovaj nezaobilazni šou potražite onlinewww.entrio.hr/event/steve-aoki-diamond-club-2023-14165

Jadrolinija

Pošaljite vijest