Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ROKOVO 2023.: Obavijest o zatvaranju i privremenoj regulaciji prometa

U svrhu obilježavanja Dana grada – Rokova te održavanja glavnih događanja koja se tradicionalno organiziraju na glavnim trgovima, radi sigurnosti sudionika i gledatelja zatvara se promet u samom središtu grada u sljedećim intervalima:

  • od 13. kolovoza (nedjelja) od 06:00 sati do 17. kolovoza (četvrtak) do 05:00 sati

Od kružnog raskrižja kod Mr. Jacka na sjeveru (kružno raskrižje bit će otvoreno za promet) do raskrižja Ulice Augusta Šenoe i Ulice Ljudevita Gaja na jugu te na istoku do kružnog raskrižja Ulice Stjepana Radića i Ulice Antuna Mihanovića (kružno raskrižje bit će otvoreno za promet)

  • dana 13. kolovoza (nedjelja) od 06:00 do 15:00 sati

Uz navedeno zatvaranje od 13. kolovoza do 17. kolovoza, zatvara se dodatno i prometni pravac uz Trg kralja Tomislava, i to: od kružnog raskrižja kod Mr. Jacka (kružno raskrižje neće biti otvoreno za promet) do kružnog raskrižja kod Fine (kružno raskrižje bit će otvoreno za promet).

Kao i svih dosadašnjih godina, imajući u vidu gužve u prometu i problem parkiranja osobnih automobila posjetitelja manifestacija ovogodišnjeg Rokova, osim na već postojećim obilježenim parkiralištima u gradu, planiraju se osigurati i dodatna parkirališna mjesta regulacijom prometnog toka jednosmjernim prometom u Ulici Petra Berislavića u dijelu od Ulice Antuna Mihanovića do Ulice Tina Ujevića s tokom prometa po desnom traku u smjeru prema istoku, dok će lijevi trak služiti za uzdužno parkiranje.

Privremena regulacija prometa osigurat će se vertikalnom prometnom signalizacijom, a vlasnici objekata čiji kolni ulazi izlaze na predmetnu ulicu bit će pismeno obaviješteni.

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest