Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Produljuju se radovi na Branimirovoj

Iz Grada Zagreba su izvijestili kako će se raskrižjem Zagrebačke ceste i Ulice kneza Branimira u Sesvetama nastaviti vrlo otežano prometovanje do četvrtka 14. ožujka 2024. do 4 sata zbog produljenja radova.

Podsjećamo, u tijeku je izgradnja 1. etape produžene Ulice kneza Branimira, od Zagrebačke ceste do Brestovečke. Izvode se radovi na prespoju novog kolektora na postojeći koji se nalazi u samom raskrižju Zagrebačke ceste i Ulice kneza Branimira.

Promet će se odvijati suženim dijelom kolnika (u smjeru istok-zapad jednim prometnim trakom) odnosno u nekim smjerovima bit će u potpunosti onemogućen. Zabranjeno će biti prometovanje iz Zagrebačke ceste u Ulicu kneza Branimira (smjer istok-jug), kao i iz Ulice kneza Branimira prema Ulici Dubrava (smjer jug – zapad).

Kako bi se na raskrižju izbjegla dodatna zagušenja, predlažu sljedeće obilazne pravce:

  • Iz smjera istok:

Zagrebačka – Ljudevita Posavskog – Slavonska avenija – Heinzelova – Ulica kneza Branimira i obratno.

  • Iz smjera zapad:

Dubrava – R. Škrnjuga – Ulica kneza Branimira – Aleja Javora – Platana – Čulinečka – Slavonska avenija – Ljudevita Posavskog – Zagrebačka.

“Posebnu pozornost molimo da obrate pješaci, s obzirom da se u zoni gradilišta kreće velik broj teretnih vozila. Sve ostale sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu”, poručuju iz Grada Zagreba.

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest