Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Preminuo Marijan Aladrović, bivši župan Požeško-slavonske županije

Dana 9. kolovoza 2023., u večernjim satima, iznenada je u 68. godini života preminuo Marijan Aladrović, bivši gradonačelnik Pleternice i župan Požeško-slavonske županije.

Marijan Aladrović rođen je 31. svibnja 1956. godine u Brodskom Drenovcu. Godine 1980. diplomirao je na Šumarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 1997. do 2001. bio je gradonačelnik Grada Pleternice, a od 2004. godine voditelj podružnice Uprave šuma Požega. Na prvim neposrednim izborima u Hrvatskoj, 31. svibnja 2009. godine, od strane građana Požeško-slavonske županije izabran za požeško-slavonskoga župana.

Njegov životni put bio je ispunjen istinskim domoljubljem, optimizmom i energijom kojom je pokretao sve oko sebe. Neka mu je laka hrvatska zemlja.

Požeško-slavonska županija i Grad Pleternica, obavještavaju suradnike, prijatelje i sugrađane da će se komemoracija održati u petak 11. kolovoza 2023. u dvorani Terra Panonica u Pleternici s početkom u 14 sati, a knjiga žalosti bit će otvorena ispred Velike vijećnice Požeško-slavonske županije od 8 do 13 sati.

Posljednji ispraćaj održat će se istoga dana u 17 sati na Gradskom groblju u Pleternici.

Jadrolinija

Pošaljite vijest