Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Povratak u sedamdesete: Vraćaju se plesnjaci za osječke umirovljenike

Osijek sedamdesetih tema je prvog u nizu plesnjaka za osječke umirovljenike, koji će se održati u petak, 5. travnja 2024. u dvorani Bells od 18 sati.

Osječki gradonačelnik Ivan Radić u razgovoru s umirovljenicima na dočeku Nove godine, kao i na proslavi 50 godina braka te za Dan žena, prihvatio je inicijativu da se obnove umirovljenički plesnjaci.

Tako će 5. travnja za dobru plesnu atmosferu uz evergreen melodije 70-ih godina prošlog stoljeća biti zadužena grupa Zvučni zid, a izvodit će hitove Novih fosila, Kiće Slabinca, Divljih jagoda, Srebrnih krila ili ABBA-e i Queena. Za umirovljenike su osigurani i večera i piće, ali i druga iznenađenja.

Besplatne karte mogu se preuzeti u Upravnom odjelu za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo (Ulica Ruđera Boškovića 1) 29. ožujka od 9 do 11 sati, te od 2. travnja 2024. do 4. travnja 2024. u vremenu od 9 do 12 sati.

Umirovljenik može podići maksimalno dvije karte, uz uvjet da ima prijavljeno prebivalište na području grada Osijeka, a prilikom preuzimanja karata treba predočiti dokaz o mirovini. Karte će se dijeliti do popunjenosti kapaciteta dvorane.

Jadrolinija

Pošaljite vijest