Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pop ikona i glazbena superzvijezda Anastacia danas nastupa na Ljetnoj pozornici u Opatiji

Anastacia, jedna od najpoznatijih vokalistica našeg doba i vlasnica multiplatinastih hitova „I’m Outta Love“ i „Left Outside Alone“, danas, 24. srpnja, dolazi na Ljetnu pozornicu!

Anastacia će u Opatiji, kao hrvatska ekskluziva i ususret Danu Grada Opatije, predstaviti svoj sedmi studijski album „Evolution“, ujedno i njezin šesti album koji je dospio na UK Top 10.

Njezina prva dva albuma „Not That Kind“ (2000.) i „Freak of Nature“ (2001.) postigla su golemi međunarodni uspjeh, a globalni hit „I’m Outta Love” 2001. godine donio joj je titulu “Najprodavanije nove ženske pop izvođačice na svijetu”. Njezin komercijalni uspjeh nastavio se međunarodnim hitovima poput “Paid My Dues” , “One Day In Your Life” i službenom pjesmom Svjetskog nogometnog 2002., “Boom”. Sljedeći album „Anastacia“ iznjedrio je mega hitove “Left Outside Alone” i “Sick and Tired” te postao drugi najprodavaniji album 2004. godine u Europi i njen najuspješniji album do danas.

Uz najnoviji album, Anastacia će večeras Opatiju oduševiti i cijelim nizom atraktivnih hitova iz bogate glazbene karijere koji su joj i priskrbili status superzvijezde i pop ikone našeg vremena.

Jadrolinija

Pošaljite vijest