Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ove jeseni u Rijeci glazbeni spektakl posvećen Oliveru Dragojeviću

Koncertni spektakl “Tragom Olivera” obilježava 5. godišnjicu smrti i slavi život legendarne glazbene ikone Olivera Dragojevića. Ove će se jeseni projekt održati u više gradova, a riječki koncert planiran je za 24.11.2023. u Centru Zamet.”

Nastupit će kultni Oliverovi Dupini, Petar Dragojević, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Jure Brkljača, Dino Petrić i drugi. Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim po cijeni od 20 do 29 eura.

Naime, legendarni Oliverovi Dupini koji su ga na bini pratili gotovo trideset godina i pjevači, sastavljeni od Oliverovih prijatelja i najbližih suradnika, prisjećaju se i slave Olivera tako što izvode njegove najpoznatije pjesme. Svi spojeni u jedno veliko srce, uz podršku obitelji Dragojević, pokrenuli su projekt s kojim čuvaju glazbenu baštinu i sjećanje na nikad prežaljenog dalmatinskog pjevača.

Producent projekta Damir Osredečki ističe da je jedan od glavnih ciljeva odati počast Oliveru, koji je prije svega bio prijatelj svih koji u projektu sudjeluju, te da se s projektom želi zauvijek očuvati predivno glazbeno nasljeđe koje je Oliver ostavio. U projektu sudjeluju Dupini te glazbenici i pjevači koji su s legendarnim Oliverom prošli određeni glazbeni put kao Tedi Spalato, Zorica Kondža, Petar Dragojević, Jure Brkljača, Cambi i mnogi drugi.

Oliverove pjesme su jedinstvene i neponovljive te se zbog toga pjevaju onako kako ih je on sam pjevao i izvodio. Iako Olivera i njegov glas nitko ne može zamijeniti, organizatori najavljuju da će obožavatelji biti oduševljeni koncertima.

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest