Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Omiljena opatijska manifestacija RetrOpatija ponovno će oduševiti posjetitelje, evo što vas sve očekuje

Omiljena opatijska manifestacija će se održati od 27. do 29. lipnja i Opatiju ponovno ispuniti sjajnom glazbom, jedinstvenim modnim izričajem, otkačenim plesnim ritmom i odličnom atmosferom.

Zamislite kako u ritmu swinga, jazza, rocka i disca plešete kroz glazbenu povijest ulicama grada čije su ljepote davno osvojile europsko plemstvo dok se pred vašim očima oživljavaju stilovi zlatnih dekada prošlog stoljeća u jednom od najljepših mediteranskih gradova. Woody Allen je putovanje u prošlost zamišljao u ponoć u Parizu, a Turistička zajednica grada Opatija putovanje u prošlost pretvorila je u stvarnost…

RetrOpatija, omiljena opatijska manifestacija poznata i kao glazbeno plesni vremeplov u zlatne dekade 20. stoljeća, održat će se od 27. do 29. lipnja i Opatiju ponovno ispuniti dobrom glazbom, jedinstvenim modnim izričajem, otkačenim plesnim ritmom i odličnom atmosferom. Tijekom tri dana manifestacije svaki kutak Opatije pulsirat će retro energijom uz jedinstvenu kulisu prigodno uređenih izloga i lokala, retro sajam, stare automobile, vespe, plesače, frizere i ludi disco party. U jednom trenutku bit ćete dio glamuroznih 20-ih, desetljeća perla, šljokica i perja, a samo korak dalje moći ćete zaplesati uz ritmove rock’n’rolla, kose pune briljantina ili još jednom prošetati stare „trapezice“ uz hitove Bee Gees-a. Naši šminkeri, barberi i frizeri stajat će vam na raspolaganju za retro make-over po vašoj želji, jer na RetrOpatiji i posjetitelji postaju dijelom jedinstvene retro kulise.

Vrhunac trodnevnog putovanja kroz glazbenu prošlost bit će disco party pod zvjezdanim nebom na Ljetnoj pozornici, najljepšoj pozornici na Mediteranu. Starije generacije zabavljat će se kao u najboljim danima legendarnih disco klubova, a oni mlađi će iskusiti čari nekadašnjih plesnjaka.

– RetrOpatija je omiljena opatijska manifestacija zahvaljujući ritmu glazbe i plesa, druženju uz vrhunsku atmosferu i nezaboravnom doživljaju putovanja u prošlost. Ponovno ćemo se prisjetiti zlatnih razdoblja iz povijesti glazbe i mode te zaboraviti na sve brige modernog svijeta. Zato, iz ormara izvucite točkaste haljine, najbolje „trapezice“, natapirajte frizure, uvrnite brkove i pridružite se „party-u stoljeća“, pozvala je Suzi Petričić, direktorica Turističke zajednice grada Opatija.

Jadrolinija

Pošaljite vijest