Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Održana početna konferencija projekta „I moj tata je sjajan tata III“

Udruga Humanum, u partnerstvu s Gradom Požegom i Osnovnom školom Stjepana Radića Čaglin, provodi projekt pod nazivom „I moj tata je sjajan tata III“.

Projekt „I moj tata je sjajan tata III” financiran je sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u iznosu od 9.346,23 eura. Cilj projekta je aktivna podrška roditeljstvu, poticanje očeva na veću uključenost u obiteljskom životu i aktivniju roditeljsku ulogu. Ciljane su skupine projekta su roditelji maloljetne djece koja pohađaju osnovnu školu, primarno očevi (muškarci), dobne skupine od 25 do 50 godine starosti, potom djeca – opća populacija (oznaka 8), čiji će se roditelji uključiti u provedbu projektnih aktivnosti kroz sudjelovanje na radionicama, manifestacijama i predavanjima, a kroz međusobnu interakciju. Djeca će biti sudionici obilježavanja Svjetskog dana očeva, kroz sudjelovanje na sportskim igrama i zabavi, kao i fotografiranju s očevima. Djeca oba spola, dobna skupina 8 – 18 godina.

Udruga Humanum kroz 2018./2019. te kroz 2021./2022. godinu provodila je vrlo uspješan projekt „I moj tata je sjajan tata“ u sklopu Poziva „Podrška obitelji i promicanje prava djece“, a koji je raspisalo tadašnje Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Jadrolinija

Pošaljite vijest