Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana na Platku

Hrvatski olimpijski dan posvećen je datumu utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora. Obilježava se 10. rujna kao sportska manifestacija koja promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima.

Programom se na uključivanje potiču pojedinci i skupine, sportske zajednice i udruge, škole i učilišta, vrtići, jedinice lokalne i područne samouprave te društva sportske rekreacije. Organizator događanja kojim će se obilježiti ovaj značajan datum na Platku je Savez sportske rekreacije Primorsko-goranske županije „Sport za sve“.

Povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, u subotu 10. rujna Goranski sportski centar organizira Dan otvorenih vrata za posjetitelje koji će toga dana moći neograničeno uživati u brojnim zabavnim i sportskim sadržajima iz bogate ponude RSRTC Platak, poput tubinga, trampolina, panoramskih vožnji žičarom, vožnji autića na pedale i bicikli, po jedinstvenoj cijeni dnevne karte od 10 eura za odrasle, odnosno 7,5 eura za djecu mlađu od 12 godina i osobe s invaliditetom. U cijenu karte nije uključen najam roštilja i zona za piknik.

Zanimljiv sportski dan ujedno je i posljednje veliko ljetno događanje na Platku kojim ćemo zaokružiti uspješnu ljetnu sezonu.

Više informacija na POVEZNICI.

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest