Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora

Grad Rijeka, Upravni odjel za gradsku imovinu objavljuje Natječaj za davanje u zakup 35 poslovnih prostora na različitim lokacijama. Rok za dostavu ponuda najkasnije do 26. rujna 2023. godine do 15,30 sati.

Uvezana pisana prijava s utvrđenim prilozima za sudjelovanje na licitaciji, u zatvorenoj omotnici, može se osim osobno, dostaviti i preporučenom pošiljkom, odnosno mora biti zaprimljena u pisarnici Grada Rijeke najkasnije do 26. rujna 2023. godine do 15,30 sati.

Slobodni poslovni prostori koje Grad Rijeka daje u zakup oglašavaju se svakih četiri do pet tjedana. U natječaju se pregledno za svaki slobodni poslovni prostor prikazuju svi najvažniji podaci, od površine, početne cijene, jamčevine, dozvoljenih djelatnosti u prostoru kao i vrijeme, način javnog nadmetanja te ugovaranje i vrijeme početka obavljanja djelatnosti.

Direktan uvid u popis slobodnih i zakupljenih poslovnih prostora dostupan je u online Registru objekata poslovne namjene. Registrom, koji se svakodnevno ažurira, upravlja Upravni odjel za gradsku imovinu.

Jadrolinija

Pošaljite vijest