Naštimajte vage i mjerice, izvadite najbolje sastojke, iskopajte onaj tajni nonin recept kojem su se uvijek divile sve vaše tete i zavidjele sve susjede pa svoje remek-(d)jelo donesite na PRESNAC OPEN i pokažite tko su pravi majstori presnaca, pozivaju iz Kuće halubajskega zvončara.
Presnac open održat će se u Kući halubajskega zvončara, 15. veljače s početkom u 11:00. Prijave su već otvorene na https://forms.gle/b9TAF2untbHvDcxW6
Prijavi se brzo, jer je broj natjecatelja ograničen, poručuju.
Pravila natjecanja su jednostavna: svaki natjecatelj dolazi na PRESNAC OPEN sa svojim presnacom spremnim za kušanje te zauzima svoje mjesto na kojem će izložiti svoj presnac. Članovi žirija obilaze natjecatelje, kušaju njihove presnace te ih boduju. Nakon što svi članovi žirija kušaju sve presnace, zbrajaju bodove i proglašavaju pobjednika, koji odnosi vječnu slavu, ali i slasnu nagradu!
Naravno, natjecatelji mogu ponuditi presnac na kušanje i posjetiteljima, ali moraju ostaviti pet komada presnaca za članove žirija.