Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Josip Ostrogović: Ovo je kraj Autotroleja kakvog poznajemo

Josip Ostrogović na svojem Facebook profilu žestoko je osudio trenutnu situaciju s gradskim javnim prijevozom, odnosno reduciranje dnvenih polazaka i ukidanje dvije redovne linije.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Svjedoci smo alarmantnog stanja u riječkom Autotroleju koji najavljuje ponovno reduciranje dnevnih polazaka, ali i privremeno ukidanje dvije redovite linije. Dnevni polasci su već sada smanjeni za 20%, vozača kronično nedostaje, a gradonačelnik Marko Filipović svojim sugrađanima na Prvi maj prodaje maglu o nadaleko poznatoj riječkoj socijaldemokraciji.

Od socijaldemokracije ostale su samo partijske parole za široke mase i nezaobilazni fažol i srdelice na Korzu. Koji blam Marko. Rijeka je zanimljiva mnogim producentima pa tko zna možda po Filipoviću snime neki remake – grad gori, a nono se češlja.

Podrška našim vozačima koje grad svjesno podcjenjuje mizernim povećanjem plaća i lošim uvjetima rada. Svi mi Riječani zaslužujemo onaj stari #Autotrolej na koji smo svi bili ponosni i s pravom se pitamo bliži li se posljednja stanica za riječki gradski prijevoz?

Kako bi mi rekli – Šole, daj zadnja! Da izbacimo one koji koče naš grad već desetljećima” – stoji u objavi Josipa Ostrogovića

Jadrolinija

Pošaljite vijest