Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Izgradnja spojnog toplovoda između toplana Zamet i Malonji ulazi u novu fazu radova

toplane zamet i malonji

Od ponedjeljka, 31. srpnja 2023. godine, započinje nova faza radova na izgradnji spojnog toplovoda toplana Zamet i Malonji. Promet u ulicama Obitelji Sušanj i Ivana Ćikovića Belog odvijat će se sukladno odobrenom prometnom rješenju, a planirani rok trajanja radova na cijeloj trasi je kraj rujna 2023. godine.

Područje zahvata obuhvaća dio Ulice Obitelji Sušanj uz dječji vrtić „Zamet“, prekop Ulice Ivana Ćikovića Belog te prilaz toplani Malonji na adresi Ulica Ivana Ćikovića Belog 8b.

Zahvati se provode u sklopu projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ kojim će se obnoviti 7,9 km toplovoda te izgraditi novih 2,5 km spojnih toplovoda. Toplana Malonji će postati primarna toplana za proizvodnju toplinske energije jedinstvenog sustava „Zapad“, kojeg čine i toplane Zamet i Krnjevo. U Ulici Obitelji Sušanj, od Ulice Bože Vidasa do dječjeg vrtića Zamet, nastavljaju se radovi čiji je investitor KD Vodovod i kanalizacija.

Sve obavijesti o projektu „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ nalaze se na stranicama Energa i službenoj stranici projekta www.energotoplinarstvo.com.

Za sve dodatne informacije o projektu građani se mogu obratiti korisničkoj podršci Energa putem besplatnog broja telefona 0800 353 040.

Jadrolinija

Pošaljite vijest