Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Infobip Connect Meetup u Osijeku

Nakon brojnih uspješno održanih Infobip Connect meetupova diljem Europe, Afrike i Sjeverne Amerike, na red je došao Osijek. Infobip, globalni lider u poslovnoj komunikaciji, sprema prvi Infobip Connect Meetup u Osijeku i poziva sve tech entuzijaste, developere i startupove da se pridruže ovom jedinstvenom događaju.

Skup će se održati u utorak, 19. ožujka s početkom u 18 sati u poduzetničkom inkubatoru BIOS, a organiziran je u suradnji s Osijek Software Cityjem.

Istaknuti govornici su Srdjan Kovačević, izvršni direktor i suosnivač tvrtke Orqa; Bernardin Katić, izvršni direktor tvrtke Insa Investment Software AG; Petra Fribert i Sven Suka, softver inženjeri u tvrtki Infobip.

Ključne teme predavanja su:

• Najbolje prakse u Generativnoj umjetnoj inteligenciji: Bernardin Katić će istražiti svijet generativne umjetne inteligencije, istražujući najbolje prakse za algoritme umjetne inteligencije koji stvaraju novi sadržaj na temelju obučenih podataka.

• Demistificiranje LLM-ova: Petra Fribert će demistificirati velike jezične modele (LLMove), objašnjavajući kako rade i pružajući uvide u optimizaciju njihove izvedbe.

• Važnost veličine paketa: Sven Suk će naglasiti važnost optimizacije veličine paketa, ilustrirajući njezinu važnost kroz primjere.

Na meetupu će sudionici moći iz prve ruke saznati o aktualnim trendovima u svijetu developera i startupova, stvoriti nove kontakte te se međusobno povezati na druženju nakon službenog dijela programa.

Cilj meetupa je dati impuls jačanju lokalnih tehnoloških zajednica. Nikola Pavešić, direktor za developersko iskustvo u Infobipu, predstavit će Startup Tribe program koji pomaže startupovima u njihovom poslovanju, rastu i razvoju.

Ulaz na meetup je besplatan uz registraciju na linku.

O Infobipu:

Infobip je krenuo kao mala startup kompanija iz Vodnjana u Istri. Danas, sa 17 godina iskustva u IT industriji, globalno zapošljava oko 3500 ljudi te posluje na šest kontinenata kroz više od 70 ureda. Razlog ovolikom uspjehu su Infobipova komunikacijska platforma i usluge za poslovne subjekte koje mogu doprijeti do gotovo 7 milijardi korisnika i stvari u više od 190 zemalja. Time je omogućena besprijekorna mobilna komunikacija poslovnih subjekata s njihovim krajnjim korisnicima – na svakom kanalu i uređaju, u svakom trenutku i bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalaze. Kompanija surađuje i u partnerstvu je s vodećim mobilnim operatorima, kompanijama koje razvijaju messaging aplikacije, bankama, e-commerce kompanijama, društvenim mrežama i tehnološkim kompanijama. Infobip je u svijetu prepoznat kao dobitnik brojnih nagrada za kvalitetu usluga koje provodi pri čemu surađuje s najvećim svjetskim chat aplikacijama poput WhatsAppa, Vibera, Telegrama te s globalno poznatim brendovima poput Virgin Megastore, Strave, Ubera, Zendeska, Burger Kinga i mnogim drugima. 

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest