Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Gradonačelnik Našica održao svečani prijem za gradonačelnika Grada Šale

U Gradskoj je upravi gradonačelnik Krešimir Kašuba, zajedno sa suradnicima Darkom Cerovskim, predsjednikom Mjesnog odbora Našice i stručnom suradnicom za protokol i odnose s javnošću Ivonom Ćosić, danas održao svečani prijem na kojem je bio gradonačelnik Grada Šale iz Slovačke Jozef Belický, zamjenik Róbert Tölgyesi i načelnik Gradske policije Peter Krokavec kao i predstavnici oldtimer klubova iz Mađarske i Slovačke te našičkog Oldtimer kluba.

Gradonačelnik Kašuba istaknuo je važnost ovakvih događanja za promociju grada te za povezivanje različitih kultura i ljubitelja starih automobila.

“Velika mi je čast danas ugostiti naše prijatelje iz Šale čiji sam uzvanik bio prošle godine. Uspostavili smo jako vrijednu suradnju koju je potaknu Oldtimer klub Našice s predsjednikomFranjom Hoferom. Stoga smo danas odlučili organizirati prijem za naše prijatelje iz Slovačke kao i za nađe susjede iz Mađarske i ovo je još jedan način pomoću kojeg promoviramo Našice i na europskoj razini. U razgovoru s gradonačelnikom Belickýem bilo je važno naglasiti kako osim kulturne suradnje težimo i sportskoj jer Šala ima vrhunski rukometni klub kao i Našice, a to je još jedna od poveznica s našim gradom”, izjavio je gradonačelnik Kašuba naglasivši i početak suradnje na gospodarskom planu.

Gradonačelnik Jozef Belický, koji je doputovao iz Slovačke kako bi prisustvovao ovom događaju, izrazio je svoje oduševljenje organizacijom i gostoprimstvom koje je doživio u Našicama kao i odličnom suradnjom s Oldtimer klubom Našice. Također, prijemu je prisustvovao i potpredsjednik Oldtimer kluba Pečuh Andrija Keršić istaknuvši dugogodišnju vezu mađarskih i hrvatskih ljubitelja starih vozila. I na kraju treba reći kako ovaj susret nije samo pružio priliku za izlaganje prekrasnih oldtimera, već je produbio prijateljstva između gradova i ljudi različitih kultura.

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest