Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Grad Valpovo obnavlja sportsku dvoranu

Ministarstvo turizma i sporta obavijestilo je Grad Valpovo da je po predmetnoj Rang listi ostvario pravo na sufinanciranje u iznosu od 149.313,00 eura za projekt „Sanacija i opremanje sportske dvorane u Valpovu“ preko Natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2023. godini.

Svrha projekta je popularizirati sport te potaknuti i poboljšati kvalitetu bavljenja sportom kroz sanaciju i opremanje sportske dvorane, potaknuti veći broj djece i mladih na bavljenje sportom, prevenirati zdravstveni status, potaknuti razvoj natjecateljskog sporta na lokalnoj i regionalnoj razini te poticati okolišnu i socijalnu održivost grada Valpova.

Aktivnosti na projektu obuhvaćaju sanaciju krova i opremanje sportske dvorane čime bi se prilagodila sportska infrastruktura za razvoj natjecateljskog sporta na lokalnoj i regionalnoj razini.

Projekt je pripremio Valpovački poduzetnički centar u suradnji s upravnim odjelima Grada Valpova te partnerom na projektu Zajednicom športskih udruga grada Valpova.

Jadrolinija

Pošaljite vijest