Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Donesena odluka o proglašenju prirodne nepogode u Brodsko-posavskoj županiji

Nakon posljedica olujnog nevremena, danas je donesena Odluka o proglašenju prirodne nepogode izazvane olujnim nevremenom praćenim jakim udarima vjetra i obilnom kišom na građevinskim i infrastrukturnim objektima te poljoprivrednim kulturama na području više općina Brodsko-posavske županije kao i na području grada Slavonskog Broda.

Rok za prijavu štete je osam dana od dana donošenja Odluke te pozivamo građane da prijave šteta nastalih od prirodne nepogode dostave u tom roku pisanim putem na propisanom obrascu koji je dostupan na dnu ovog teksta.

Obrazac za prijavu potrebno je popuniti, potpisati i poslati e-mailom na stete@slavonski-brod.hr, preporučeno poštom ili predati u Pisarnicu Grada Slavonskog Broda od 7,00 do 15,00 sati (radnim danom).  Prijave šteta nije moguće izvršiti telefonskim putem, nego isključivo pisanim putem i to na propisanom obrascu.

Uz zahtjev preporučujemo priložiti raspoložive dokaze o šteti i ostalim navodima u zahtjevu ( fotodokumentaciju, preslike računa itd.) radi bržeg postupanja nadležnih tijela, a bit će omogućena i naknadna dopuna zahtjeva i dostava dokaza u postupku utvrđivanja štete.

VAŽNA NAPOMENA:

Obavještavaju se građani koji su podnijeli prijavu štete telefonskim putem ili putem e-maila kako su službenici Gradske uprave danas krenuli u obilazak lokacija na kojima su štete prijavljene te će na terenu građanima uručiti priloženi obrazac. Svi oni građani koji još nisu prijavili štetu od sada će to vršiti isključivo putem obrasca koji se može predati osobno u pisarnicu Gradske uprave (Vukovarska 1), poštanskim putem ili skeniranjem ispunjenog obrasca i slanjem na sljedeću e-mail adresu: stete@slavonski-brod.hr

Informacije građani mogu dobiti na brojevima telefona:

  • 217 – 075 (Mara Aračić)
  • 217 – 030 (Luca Lucić)
  • 217 – 021 (Anita Kolundžić)

Javni poziv za prijavu štete dostupan je na POVEZNICI.

Obrazac potreban za prijavu štete nalazi se OVDJE.

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest