Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Dojdi osmaš, Zagreb te zove!”, 18. izdanje manifestacije za učenike i učenice osmih razreda

Grad Zagreb po 18. put organizira manifestaciju “Dojdi osmaš, Zagreb te zove!”, tijekom koje srednje škole Grada Zagreba predstavljaju svoje obrazovne programe učenicama i učenicima osmih razreda osnovnih škola kako bi im odluku o izboru primjerene škole i nastavku obrazovanja učinile što lakšom.

Ovogodišnja manifestacija “Dojdi osmaš, Zagreb te zove!”  održat će se na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Park Zrinjevac) u petak, 10. svibnja 2024. godine, od 10 do 16 sati.       

Pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, a u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade, Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju te Ugostiteljsko-turističkog učilišta, ova manifestacija budućim srednjoškolcima pruža priliku da se na jednom mjestu upoznaju s brojnim gimnazijskim, strukovnim i umjetničkim programima 80-ak zagrebačkih srednjih škola. Učenici i posjetitelji moći će tijekom razgledavanja štandova  uživati i u prigodnom umjetničkom programu, odnosno glazbeno-scenskim nastupima zagrebačkih  srednjoškolaca.

Pozivamo sve učenice i učenike osmih razreda osnovnih škola Grada Zagreba i Zagrebačke županije, njihove roditelje i sve ostale zainteresirane građane da dođu u Park Zrinjevac u petak, 10. svibnja 2024. godine, i tom se prigodom upoznaju s programima zagrebačkih srednjih škola, razgovaraju s učenicima i profesorima, saznaju više o radu i svakodnevici učenika u pojedinim školama, kao i o njihovim redovnim, izbornim i fakultativnim programima te dodatnim obrazovnim i sportskim aktivnostima.

Jadrolinija

Pošaljite vijest