Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Dodijeljene poduzetničke nagrade „Bilanca uspjeha“

U Kristalnoj dvorani opatijskog hotela Kvarner održana je prva svečana dodjela nagrada najboljim poduzetnicima Primorsko-goranske županije – ‘Bilanca uspjeha’, pod pokroviteljstvom Lürssen Design Center Kvarner.

Za odabir najboljih korištena su službena izvješća FINA-e, pa je ovog puta glavna nagrada za najuspješnije poduzeće Primorsko-goranske županije u 2022. godini pripala tvrtki Imperial Riviera Rab, dok je tvrtka Liburnia Riviera Hoteli proglašena najpoduzetnikom u Opatiji, a Jadran Galenski Laboratorij najbolja je tvrka u Rijeci.

Dodjela na jedinstvenoj večeri okupila je više od 200 najznačajnijih poduzetnika Primorsko-goranske županije kojima su dodijeljene nagrade u čak 15 kategorija dok je 36 nagrada uručeno poduzetnicima u svakoj od jedinica lokalne samouprave, a podržali su je Primorsko-goranska županija, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, gradovi i općine s područja PGŽ, Hrvatska gospodarska komora, Obrtnička komora PGŽ, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci te Turistička zajednica grada Opatije.

Dobrodošlicu svima poželio je u ime domaćina opatijski gradonačelnik Kirigin, a čestitkama poduzetnicima koji su kreatori novih vrijednosti uz njega su se pridružili župan Zlatko Komadina i riječki gradonačelnik Marko Filipović.

oditeljica večeri bila je autorica televizijske emisije „Bilanca uspjeha“ Barbara Udovičić Papeš, a u zabavnom dijeli večeri nastupali su vrhunski performeri, plesači i pjevači iz “Cabaret show-a by MINT” te Mario Battifiaca i Irena Grdinić koji su, prvi puta pripremili posebnu verziju svoje hit predstave ‘Casabianca’.

Dinamična večer imala je i humanitarnu notu. Naime, održana je aukcija sportskih predmeta najpoznatijih hrvatskih sportaša uz podršku ACI-a, a sva prikupljena sredstva kao i dio prihoda od prodanih ulaznica, u partnerstvu sa ‘Zakladom hrvatske pošte’ bit će izravno uplaćena Centru za pružanje socijalnih usluga djeci bez roditelja i bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Inače, Primorsko-goranska županija broji više od 20.000 poduzetnika, odnosno 78 tvrtki, obrta i slobodnih zanimanja na 1.000 stanovnika što je svrstava na drugo mjesto u Hrvatskoj po broju aktivnih poslovnih subjekata. Upravo je to razlog zašto je nastao ovaj projekt vrednovanja poduzetništva.

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest