Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Do nedjelje, 12. svibnja otvoren Cvjetni sajam kod Konta

Od 8. do 12. svibnja ispred hotela Kontinental održava se peto izdanje Cvjetnog sajma kod Konta, koji i ove godine posjetiteljima nuditi brojne proizvode izlagača iz cijele Hrvatske.

Na Cvjetnom sajmu kod Konta ovoga puta svoje proizvode ponudilo je 40 izlagača iz Slavonije, Međimurja, Zagreba, Istre, Gorskog kotara i Metkovića, a posjetitelji imaju priliku kupiti sadnice cvijeća, trajnice, sukulente i aromatično bilje. Bogatoj ponudi sajma doprinose i brojni OPG-ovi, koji nude prirodne sokove od aronije, mente, jabuke i grožđa, likere i rakije. U ponudi se nalaze i razne vrste meda i džemova, kao  i prirodna kozmetika, kreme, hidrolati, eterična ulja te i vrtni i kuhinjski pribor po popularnim cijenama.

Na sajmu se nalazi i ART kutak s raznim dekorativnim predmetima, suvenirima, ručnim radovima, ukrasnim i mirisnim svijećama, knjigama i lončarskim proizvodima.

Posjetitelji mogu uživati i u prirodnom sladoledu iz Istre, fritulama, svježem voću i povrću, ali i domaćim suhomesnatim proizvodima iz Slavonije i Istre.

I ovoga će puta djelatnici KD Čistoća u sklopu sajma besplatno dijeliti sadnice, i to u petak, 10. svibnja u 10 sati.

Radno vrijeme sajma, čiji je organizator TD Rijeka plus, je svakog dana od 8 do 20 sati.

Jadrolinija

Pošaljite vijest