Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Danas i sutra probijanje zvučnog zida nad šest županija

Tijekom provedbe planiranih letova i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te se mole građani za strpljenje i razumijevanje

U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila, u ponedjeljak 31. srpnja i utorak 1. kolovoza 2023., od 10:00 do 18:00 sati provodit će redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida.

Planirane su aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije na visini od 10 000 do 14 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo sve svoje aktivnosti provodi u područjima propisanih zona letova sukladno regulativi i pravilima koji reguliraju uporabu zračnog prostora u Republici Hrvatskoj.

Tijekom provedbe leta i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te se mole građani za strpljenje i razumijevanje.

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest