Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Dan žena u Gradskoj knjižnici Požega uz Sandru Bagarić i Darka Domitrovića

U povodu Međunarodnog dana žena, već tradicionalno, Gradska knjižnica Požega pripremila je poseban program kojim je darovala svoje suradnice, volonterke i prijateljice. Tako su ove godine 8. ožujka u Knjižnici žene grada Požege provele u društvu Sandre Bagarić, hrvatske operne pjevačice i kazališne glumice, u pratnji supruga pijanista, Darka Domitrovića. Njihova izvedba donijela je čaroliju glazbe i emocija te stvorila nevjerojatno intimno iskustvo za sve prisutne.

Sandra Bagarić, svojom snažnom i emotivnom interpretacijom, stvorila je jedinstven spoj umjetničkog izraza. Njihova međusobna harmonija oslikavala je ljubav prema glazbi i jednog prema drugome, ostavljajući dubok dojam na slušatelje. Ovaj glazbeni događaj bio je više od koncerta, bio je to poseban trenutak posvećen ženama, ispunjen ljubavlju, strašću i snažnom umjetničkom predstavom.

Dan žena tradicionalni je program koji Gradska knjižnica Požega obilježava od 2014. godine organizacijom posebnog književnog susreta za djelatnice, suradnice ustanove i uzvanice djelatnika. Način je to na koji Knjižnica posebnu pozornost posvećuje ženama, osobito ženama koje surađuju s Knjižnicom ili osobnim prijateljicama djelatnika, ističući važnu ulogu pripadnica nježnijeg spola u književnosti, ekonomiji, politici, kulturi i društvu općenito te njihova postignuća.

Glazbena večer, održana uz potporu Turističke zajednice Grada Požege i Grada Požege, završila je prigodnim zajedničkim druženjem.

Foto: Požeški vodič

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest