Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Đakovo: Besplatno kupanje na bazenima i kino projekcije povodom Međunarodnog dana mladih

Grad Đakovo odazvao se pozivu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade te će uz Vukovar, Daruvar, Pulu, Rijeku, Šibenik i Metković 12. kolovoza prigodno obilježiti Međunarodnih dan mladih. 

Naime, Središnji državni ured za demografiju i mlade i ove godine s ponosom obilježava Međunarodni dan mladih – dan koji nam pruža posebnu priliku za slavljenje stavova mladih i njihovih inicijativa, kako na lokalnoj i nacionalnoj razini, tako i globalno.

Grad Đakovo uključio se putem Centra za kulturu i svog trgovačkog društva Univerzal d.o.o. Tako će mladi od 15 do 30 godina, uz predočenje osobne iskaznice ili nekog drugog identifikacijskog dokumenta na blagajni kina, moći besplatno pratiti filmove koji će se u đakovačkom kinu prikazivati od 18. do 31. kolovoza.

Univerzal d.o.o. svoj doprinos obilježavanju Međunarodnog dana mladih dat će na način da će se svi mladi spomenute dobi uz iste uvijete, odnosno predočenje osobne iskaznice ili nekog drugog identifikacijskog dokumenta, moći 12. kolovoza besplatno kupati na Gradskim bazenima.

Jadrolinija

Pošaljite vijest