Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Đakovčanka Jasmina Medžiković je miss Osječko-baranjske županije

U prepunom Strossmayerovom perivoju Osječko-baranjska županija dobila je svoju predstavnicu koja će županiju predstavljati na finalu Miss Hrvatske 2023 krajem studenoga ove godine u Zagrebu. Riječ je o Jasmini Medžiković iz Đakova. Prva pratilja je Matea Blažević iz Osijeka, a druga pratilja Anastasia Ičević iz Vukovara.

Devetnaestogodišnja Đakovčanka Jasmina visoka je 172 centimetra. Od ove godine je brucošica Pravnog fakulteta u Osijeku, što je bio logičan slijed nakon završetka upravne srednje škole. Već pet godina trenira tenis i redovno odlazi u teretanu kako bi ostala u formi. Savršeno govori engleski jezik, a u slobodno vrijeme uživa u plesu i rado pleše. Na izbor se prijavila iz znatiželje, no nada se da će upoznati nove ljude sličnih stajališta i razmišljanja. 

Jedanaest natjecateljica predstavilo se u tri modna izlaska; u kreacijama dizajnerskog dvojca Maja Nikačević i Dajana Karas Dragić, koje djeluju pod modnim brendom Becharusa, večernjim haljinama butika MADEMOISELLE iz Đakova te vjenčanicama salona vjenčanica La Mirada. Djevojke su dobile poklone kozmetičkog salona Bellissima iz Osijeka, TZ Grada Đakovo, Becharusa, Salona obuće Modens i naočale optike GALIĆ. Trima prvoplasiranima poklon je osigurala i Zlatarnica M.T. Đakovo.

Oduševljenje je nastalo pri krunidbi nove Miss kada je motorist na pozornicu stigao na crnom Harley Davidsonu i predao krunu vlasnici licence Miss Hrvatske Ivi Loparić Kontek koja je okrunila novu Miss.

”Ovako nešto nismo imali niti na jednom izboru do sada. Suorganizatorica i voditeljica organizacijskog tima Zdravka Bulović za Miss Osječko-baranjske županije potrudila se napraviti nešto originalno i željela bih joj uputiti sve pohvale”, rekla je Loparić-Kontek.

Djevojke su tijekom priprema posjetile lokacije Ergelu Đakovo u Ivandvoru, katedralu, a iskusile su i vožnju atraktivnim oldtimerima BEX LIMOS. Program Miss Osječko-baranjske županije vodili su Frano Riđan i Irena Ivkić, a nastupili su Amir Kazić Leo, Benarda Bobovečki, Valeria Jacek i Đakovčanke.

Lentu je Miss Osječko-baranjske županije predao gradonačelnik Đakova Marin Mandarić, koji je na početku izbora uputio i pozdravne riječi.

Jadrolinija

Pošaljite vijest