Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Budući osječki olimpijci u posjetu Županiji

Župan Ivan Anušić primio je u posjet osječke veslače Patrika i Antona Lončarića, povodom plasmana na iduće Olimpijske igre u Parizu. Braća Lončarić osigurali su nastup na Olimpijskim igrama osvojivši peto mjesto u B finalu dvojca bez kormilara na Svjetskom prvenstvu u Beogradu.
Uz čestitke na ostvarenom plasmanu, župan je istaknuo podršku koju Osječko-baranjska županija pruža i nastavit će pružati sportašima s područja županije.

“Želim im se zahvaliti za sve ono što čine za naš sport i našu zajednicu te im čestitati na ostvarenom plasmanu na Olimpijske igre u Parizu. Osječko-baranjska županija će nastaviti biti podrška u svakom smislu na njihovom putu prema ostvarivanju vrhunskih rezultata”, istaknuo je župan.

Na čestitkama i pruženoj podršci zahvalila su se braća Lončarić. 

“Zahvaljujemo Osječko-baranjskoj županiji, županu Anušiću i pročelnici Turaliji što su nas ugostili ovdje. Ostvarili smo najveći uspjeh u našoj dosadašnjoj karijeri te idemo punom parom prema Parizu iz kojeg se nadamo vratiti s medaljom”,  kazao je Patrik Lončarić.

Pročelnica Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Tatjana Turalija, najavila  i nagrađivanje osječkog dvojca. “Osječko-baranjska županija, u okviru Europske regije sporta 2024. otvorit će program za sufinanciranje sportaša s područja naše županije koji su ostvarili plasman na Olimpijske igre”, navela je.

Jadrolinija

Pošaljite vijest