Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Bogat zabavni ljetni program u Vinkovcima

Vinkovci ljetni program 2023

Grad Vinkovci i Turistička zajednica grada Vinkovaca ovoga ljeta omogućuju niz zabavnih sadržaja, kako bi svojim građanima i posjetiteljima vruće dane i večeri učinili ugodnijim.
Epicentar svih zbivanja od 6. srpnja sve do 24. kolovoza su jezera Banja, popularno ‘Vinkovačko more’, na kojem će biti obilje aktivnosti za svaku dob i svačiji ukus i sve one koji su odabrali odmor u Vinkovcima.

Za djecu su tu Dječje igre na Banji koje će se još održati 8. i 22. kolovoza od 17 do 19 sati, a, uz igre na pijesku, djecu će zabavljati stručni animators. 

Do 12. kolovoza održava se i Vinkovačko ljetno kino u lapidariju Gradskog muzeja. U petak, 11. kolovoza, u 20:30 sati prikazivat će se film “Scooby Doo” sinkroniziran na hrvatski, a drugi dan, 12. kolovoza, u 20:30 sati vrtjet će se fantastični/obiteljski igrani film “Vještice Roalda Dahla”.

Na svoje su došli i ljubitelji plesa koji su četvrtkom uživali u brojnim plesnim partijima. Na rasporedu su još R’N’B/Hip-hop party koji se održava 10. kolovoza, zatim CRO/Pop dance party 17. kolovoza, a Ljeto na Banji će zaključiti 24. kolovoza Hits 80’s/90’s party. Početak je za sva tri događaja u 17 sati te traje do 21 sat. 

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest