Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Besplatno predavanje o solarnim elektranama u Slavonskom Brodu na temu “Kako do vlastite solarne elektrane”

Grad Slavonski Brod u suradnji sa Zelenom energetskom zadrugom iz Zagreba priprema Natječaj za sufinanciranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta solarne elektrane za kućanstvo. Predmetni Natječaj će biti objavljen na službenoj web stranici Grada Slavonskog Broda, dana 25. kolovoza 2023. godine.

Kako bi prijava građana grada Slavonskog Broda na nadolazeći Natječaj bila što uspiješnija, u petak 25. kolovoza, od 18 do 19:30 sati u prostoru Kuće Ivane Brlić Mažuranić, Trg Ivane Brlić Mažuranić, stručni tim Zelene energetske zadruge iz Zagreba “Na sunčanoj strani” održat će informativno predavanje o solarnim elektranama za obiteljske kuće na temu “Kako do vlastite solarne elektrane”.

Održavanjem predavanja te raspisivanjem Natječaja, Grad Slavonski Brod želi potaknuti građane na korištenje lokalno dostupne i obnovljive energije, a time i pomoći otpornosti građana na aktualne i buduće promjene na tržištu električne energije te održivom razvoju grada.

Na predavanju mogu sudjelovati svi zainteresirani građani, a prijava je obvezna budući da je broj sudionika ograničen.

Prijavi se na edukaciju

Predavanje “Kako do vlastite solarne elektrane?” je dobra prilika za saznati sve o:

  • uvjetima ugradnje
  • troškovima i isplativosti ulaganja
  • prilikama za sufinanciranje
  • građanskoj energiji

…i svemu ostalom što trebate znati o ulaganju i korištenju vlastite solarne elektrane, kao i da dobijete odgovore na pitanja vezana uz vaše specifične uvjete.

Predavanje organizira Grad Slavonski Brod u suradnji s Zelenom energetskom zadrugom (neprofitni servis Na sunčanoj strani za podršku u realizaciji solarnih elektrana za obiteljske kuće).

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest