Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Baby Lasagna uoči finala: “Ponekad mi se čini kao da sve ovo samo sanjam, da ću se probuditi i shvatiti da je to sve bio samo san”

Večeras je finale Eurosonga. Hrvatski predstavnik Baby Lasagna najveći je favorit za pobjedu. Tjednima drži prvo mjesto na eurovizijskim kladionicama s ogromnom prednošću pred drugoplasiranima (donedavno Švicarska, sada Izrael), prenosi Index.

Europska radiotelevizijska unija (EBU) objavila je jučer redoslijed nastupa u finalu Eurosonga 2024. godine. Redoslijed je određen na temelju ždrijeba koji je održan odmah nakon prve i nakon druge polufinalne emisije.

Baby Lasagna nastupa 23. 

Dio sudionika odmah je bio raspoređen u prvu ili drugu polovicu finala, dok ih je ostatak završio u kategoriji “odluka producenta”, što znači da je švedski producent SVT slobodno mogao odlučiti gdje će ove zemlje staviti u redoslijed. Ubrzo nakon drugog polufinala i ždrijeba, producenti su složili raspored nastupa u velikom finalu.

Švedska otvara finalnu emisiju, Ukrajinke nastupaju druge, a Baby Lasagna nastupa 23. po redu. Uz odobrenje EBU-a, producenti sa švedske televizije SVT odlučili su kako ćemo finalne nastupe gledati ovim redoslijedom: 

 1. Švedska
 2. Ukrajina
 3. Njemačka
 4. Luksemburg
 5. Nizozemska
 6. Izrael
 7. Litva
 8. Španjolska
 9. Estonija
 10. Irska
 11. Latvija
 12. Grčka
 13. Ujedinjeno Kraljevstvo
 14. Norveška
 15. Italija
 16. Srbija
 17. Finska
 18. Portugal
 19. Armenija
 20. Cipar
 21. Švicarska
 22. Slovenija
 23. Hrvatska
 24. Gruzija
 25. Francuska
 26. Austrija

Foto: Facebook Baby Lasagna

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest