Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Uhićen 48-godišnjak koji je jednoj ženi oštetio auto, a drugu opetovano uznemiravao slanjem prijetećih poruka

Podnošenjem kaznene prijave dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom koje su proveli policijski službenici II. policijske postaje Rijeka.
 
Sumnjiči se da je počinio kaznena djela oštećenje tuđe stvari i nametljivo ponašanje. Naime, tijekom 3. i 4. svibnja u Rijeci je oštetio osobno vozilo, riječkih registracijskih oznaka, u vlasništvu 42-godišnje hrvatske državljanke, i time joj izazvao materijalnu štetu od dvije tisuće eura.
 
K tome je utvrđeno kako je proteklih mjeseci, u razdoblju od prosinca prošle godine do  4. svibnja ove godine učestalo uznemiravao 47-godišnju hrvatsku državljanku pozivima i porukama uvredljivog sadržaja sa svog mobitela.
Oštećenica je prekinula sve kontakte  s njim i blokirala telefonske kanale u veljači ove godine, ali on je nastavio sa  skrivenog telefonskog broja slati pogrdne i prijeteće joj poruke koje su kod 47-godišnjakinje izazvale osjećaj tjeskobe i straha za vlastiti život.
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja provedena je i pretraga doma kojim se 48-godišnjak koristi na širem području Bakra gdje su pronađene dvije zračne puške, a koje je osumnjičenik posjedovao bez propisane dozvole pa je prekršajno sankcioniran i novčano kažnjen u skladu sa Zakonom o nabavi i posjedovanju oružja građana.
 
Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 48-godišnji osumnjičenik je po završetku istraživanja uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Jadrolinija

Pošaljite vijest