Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

2. Pivo fest održat će se 10. studenog

Nakon što je Grad Slavonski Brod prošle godine organizirao prvi Pivo fest koji je oduševio brojne posjetitelje i ispunio prostore kazamata brodske Tvrđave, poznat je ovogodišnji datum održavanja 2. Pivo festa. Naime, ovogodišnji Pivo fest održat će se u petak, 10. studenog u istočnom kazamatu u Tvrđavi Brod od 18,00 do 2,00 sata. I ove godine posjetitelje očekuje velika ponuda piva domaćih proizvođača kao i prigodna gastronomska ponuda.

Ovim putem ujedno pozivamo sve proizvođače domaćih (craft) piva da se odazovu na 2. Pivo fest u Slavonskom Brodu. Kao i prethodne godine, proizvođači piva moći će sudjelovati na Pivo festu bez plaćanja naknade, a zainteresirani se za dodatne informacije mogu javiti u Upravni odjel za gospodarstvo na telefonski broj 035/ 217 – 078. Prijavnica za sudjelovanje na festivalu nalazi se na poveznici.

Pozivamo sve ljubitelje piva, ali i one koji će to tek postati, da u petak, 10. studenog, posjete Tvrđavu Brod i uživaju u okusima domaćih piva, dobroj hrani te zabavi.

Jadrolinija-zapošljavamo

Pošaljite vijest